Home-Voorpagina

Kunstfladder Venray

Op zondag 14 juli van 11:00 tot 17:00 uur vindt de 9de editie van onze inspirerende kunstmarkt plaats in hartje Venray. Nog groter en veelzijdiger dan het afgelopen jaar, met verschillende kunstenaars uit de regio maar ook uit heel Nederland, België en Duitsland.

Wat is er te doen?

Tijdens de kunstmarkt staan er ongeveer 70 kunstenaars op het Schouwburg- en Henseniusplein, die in marktkramen hun kunst presenteren, demonstreren en verkopen. De bezoeker kan volop genieten van een gevarieerd kunstaanbod. Van schilderkunst, beeldhouw-, edelsmeed-, en glaskunst tot fotografie, textiel, mozaïek en papierkunst. Men kan zich verwonderen, zich laten betoveren of zich laten inspireren, maar natuurlijk ook een kunstwerk kopen. Verschillende kunstenaars werken tijdens de kunstmarkt live aan hun kunst en geven daarbij graag uitleg. Zo delen ze hun passie met de bezoekers van de markt.

Naast de prachtige kunstwerken valt er nog meer moois te beleven. Ook dit jaar zijn er enkele graffiti-artiesten die ter plekke een kunstwerk maken. Wat het zal worden is nog een verrassing. En wie daar zin in heeft, kan deelnemen aan een van de workshops.

We hebben dit jaar verrassende en vrolijke muziek van Luuk Lenders. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken, En wie dan moe is van alle activiteit en kijkgenot, kan uitrusten op een van de gezellige terrassen rondom de beide pleinen. Een leuke dag voor jong en oud, vol inspiratie en nieuwe indrukken. Dat is wat een bezoek aan de Venrayse kunstmarkt meer dan de moeite waard maakt. Het parkeren en de entree is gratis.

Graag tot ziens op 14 juli!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunstmarkt in Venray