Home

Kunstfladder Venray

Helaas gaat de Kunstmarkt op zondag 12 Juli 2020 niet door vanwege het Coronavirus. We hopen jullie allemaal in goede gezondheid te zien op zondag 11 juli 2021 voor de 10de editie van de Kunstfladder.

De inspirerende kunstmarkt vindt ieder jaar op de 2e zondag van juli plaats in hartje Venray. Het is een gevarieerde kunstmarkt met verschillende kunstenaars uit de regio, maar ook uit andere delen van Nederland, België en Duitsland.

Wat is er te doen?

Tijdens de kunstmarkt staan er ongeveer 70 kunstenaars op het Schouwburg- en Henseniusplein, die in marktkramen hun kunst presenteren, demonstreren en verkopen. De bezoeker kan volop genieten van een gevarieerd kunstaanbod. Van schilderkunst, beeldhouw-, edelsmeed-, en glaskunst tot fotografie, textiel, mozaïek en papierkunst. Men kan zich verwonderen, zich laten betoveren of zich laten inspireren, maar natuurlijk ook een kunstwerk kopen. Verschillende kunstenaars werken tijdens de kunstmarkt live aan hun kunst en geven daarbij graag uitleg. Zo delen ze hun passie met de bezoekers van de markt.

Ieder hebben we weer leuke muziek en extra activiteiten.

Kinderen kunnen zich gratis laten schminken, En wie dan moe is van alle activiteit en kijkgenot, kan uitrusten op een van de gezellige terrassen rondom de beide pleinen. Een leuke dag voor jong en oud, vol inspiratie en nieuwe indrukken. Dat is wat een bezoek aan de Venrayse kunstmarkt meer dan de moeite waard maakt. Het parkeren en de entree is gratis.

Graag tot ziens op 11 juli 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunstmarkt in Venray