Over Kunstfladder

De Kunstfladder is een kunstmarkt die elk jaar gehouden wordt op de tweede zondag van juli. De markt vindt plaats op twee centrale pleinen in  hartje  Venray: het Schouwburgplein en het Henseniusplein. De kunstmarkt is bedoeld om kunstenaars de mogelijkheid te bieden zichzelf met hun kunstwerken te presenteren en om iedereen als bezoeker hiermee kennis te laten maken!!!

Over Kunstfladder

De bezoeker van de kunstmarkt  kan genieten van een gevarieerd aanbod van kunst: van  schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, edelsmeedkunst, glaskunst, tot mozaiek, sieraden, en textielkunst. Men kan zich verwonderen, zich laten betoveren of zich laten inspireren, maar natuurlijk ook een kunstwerk kopen. Verscheidene kunsternaars werken live tijdens de markt en geven daarbij graag uitleg aan de bezoeker over hoe hun kunst tot stand komt.

Maar er is meer dan alleen kunst! Elk jaar zijn er  passende optredens op muziek- en dansgebied die de sfeer van de kunstmarkt verhogen. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken.

Daarmee is de Kunstfladder is aantrekkelijk voor jong en oud en naast een must voor de kunstliefhebber ook een leuk uitje voor het hele gezin. De entree  en het parkeren is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunstmarkt in Venray