11e editie van de Kunsfladder

In Venray vindt op zondag 10 juli de elfde editie van Kunstfladder plaats. De kunstmarkt heeft inmiddels een vaste plek op de kunst en cultuuragenda van Venray. Iedere tweede zondag van juli zijn de twee centrale pleinen, het Schouwburgplein en Henseniusplein, het decor voor de creatieve uitingen van kunstenaars uit allerlei windstreken. Dit alles omlijst door muziek en dans of zang. De markt duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur, entree en parkeren is gratis.

kunstfladder2021

Dit jaar verwachten we ongeveer 70 deelnemers. Het aanbod is weer divers. Er is schilderkunst, edelsmeden, papierkunst, brons, beeldhouwen, glaskunst, mozaïek, hout, keramiek, vilt en stof, kunststoffen en epoxy en nog veel meer. Doordat er ook activiteiten voor kinderen worden aangeboden en de markt omringd wordt door gezellige terrassen, is het een leuke happening voor een breed publiek. Niet in het minst door de muzikale omlijsting die dit jaar onder meer in handen is van Luuk Lenders die er altijd een klein feestje van maakt.

. .

Er zijn dus volop redenen om zondag 10 juli de kunstmarkt in Venray te bezoeken. Om te genieten van kunst, te leren over kunst, kunst te kopen of gewoon een gezellige middag met een hapje en een drankje omringd door kunst. Alles kan en mag. Kunstenaars vinden het vijn om te vertellen over hun kunstwerken en houden van de interactie met het publiek.