Inschrijving Kunstfladder 2024 is geopend

Beste Kunstenaar,

Op zondag 14 juli 2024 zal tussen 11.00 en 17.00 uur voor de 13e keer de kunstmarkt plaatsvinden op het Schouwburgplein en Henseniusplein in hartje Venray.

Graag nodigen wij u uit om in te schrijven via het inschrijfformulier op onze website! Daar zijn ook onze Algemene voorwaarden te vinden.

Na de inschrijvingsperiode zal er een selectie plaatsvinden. Om een goede selectie te kunnen maken vragen wij u om 3 foto’s te uploaden die representatief zijn voor uw werk, en liefst redelijk recent zijn (van afgelopen jaar). Ook vragen wij u een korte omschrijving te geven van uw kunst, eventueel hoe u deze maakt of wat deze voor u betekent.

Aanmelden kan tot en met 30 april 2024.  Uiterlijk 12 mei 2024 krijgt u bevestiging van deelname. Na de selectie plaatsen we een lijst op de website met naam, contactgegevens en 3 afbeeldingen van iedere deelnemer. Als u geen vermelding op de website wenst, kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier. Via de pers, posters en flyers wordt voor publiciteit gezorgd. Daarnaast zal er ook reclame worden gemaakt via de website: www.kunstfladder.nl en op Facebook www.facebook.com/kunstfladder