Inschrijving Kunstfladder 2018 is open

Venray, februari 2018

Beste Kunstenaar!

Na een jaartje afwezigheid zijn we er in 2018 weer met de kunstmarkt Kunstfladder 2018 !
Op zondag 8 juli 2018 zal tussen 11.00 en 17.00 uur voor de 8ste keer een grote kunstmarkt (ongeveer 100 kramen) plaatsvinden in het centrum van Venray. Place to be: het mooie Schouwburgplein en Henseniusplein in hartje Venray. Graag nodigen wij u uit om in te schrijven via het inschrijfformulier elders op deze website! Na de inschrijving zal er een selectie plaatsvinden.

Via de pers, posters en flyers wordt voor veel publiciteit gezorgd. Daarnaast zal er ook reclame worden gemaakt via de website: www.kunstfladder.nl en op Facebook www.facebook.com/kunstfladder. Op de website komt een lijst van deelnemers te staan met naam, woonplaats, email, website en 4 afbeeldingen. Als u geen vermelding op de website wenst, geef dat dan aan op het inschrijfformulier.

De kosten voor een kraam van 4m met dekzeil zijn € 50,- per kraam. Dit dient u pas te betalen als u de bevestiging van deelname heeft ontvangen.

Meld u aan vóór 15 april 2018. Vóór 20 mei 2018 krijgt u bericht over deelname. Wij hopen op uw medewerking te mogen rekenen!

Met kunstzinnige groet,

Ellis, Minca en Trees

 

Organisatie van Kunstfladder 2018
Ellis Huijs
Minca Albers
Trees Broers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.