Inschrijving voor Kunstfladder 2023 is geopend

Beste Kunstenaar,

Op zondag 9 juli 2023 zal tussen 11.00 en 17.00 uur voor de 12e keer een grote kunstmarkt (max. 80 kramen) plaatsvinden op het Schouwburgplein en Henseniusplein in hartje Venray.

Graag nodigen wij u uit om in te schrijven via het inschrijfformulier op onze website! Daar zijn ook onze Algemene voorwaarden te vinden.

Na de inschrijvingsperiode zal er een selectie plaatsvinden. Om een goede selectie te kunnen maken vragen wij u om 3 foto’s te uploaden die representatief zijn voor uw werk, en liefst redelijk recent zijn (van afgelopen jaar). Ook vragen wij u een korte omschrijving te geven van uw kunst, eventueel hoe u deze maakt of wat deze voor u betekent.

De kosten voor een kraam van 4m met dekzeil was vorig jaar €50, door inflatie en het feit dat onze vaste kramen-bouwer ermee stopt, zijn we wellicht gedwongen dit bedrag dit jaar te verhogen. We streven ernaar dit niet te doen, en als het toch nodig is dan niet meer dan 10% (standgeld wordt dan €55 max). We laten dit nog weten  bij bevestiging van deelname.

Aanmelden kan tot en met 9 april 2023.  Uiterlijk 14 mei 2020 krijgt u bevestiging van deelname. Na de selectie plaatsen we een lijst op de website met naam, contactgegevens en 3 afbeeldingen van iedere deelnemer. Als u geen vermelding op de website wenst, kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier. Via de pers, posters en flyers wordt voor publiciteit gezorgd. Daarnaast zal er ook reclame worden gemaakt via de website: www.kunstfladder.nl en op Facebook www.facebook.com/kunstfladder