Kunstfladder 11 juli 2021

De toestemming van de Gemeente Venray is nog niet officiƫel gegeven maar hoogstwaarschijnlijk gaat het evenement dit jaar gewoon door.

Of eigenlijk niet gewoon: we zullen ons met z’n allen nog aan de Corona-maatregelen moeten houden. D.w.z. was uw handen voor u komt, houdt 1.5 meter afstand, hoest of nies in de elleboog, en blijf thuis bij klachten.

Er zullen in ieder geval weer een zestigtal kunstenaars vol enthousiasme in hun kramen staan, om u met veel plezier hun kunstwerken te tonen en te verkopen. Een aantal van hen zal ook graag demonstreren hoe ze de kunstwerken maken.

De opstelling van de kramen zal aangepast worden om te zorgen dat de 1,5 m afstand ook gehouden kan worden, en er zal een verplichte looprichting (eenrichtingsverkeer) langs de kramen zijn. Misschien wel zo fijn, dan is er mee.r ruimte om alles goed te zien

Natuurlijk hebben we muziek om de markt op te vrolijken: Luuk Lenders zal de hele middag te horen zijn en hij heeft ondertussen leuke nieuwe instrumenten en acts !

De kinderen kunnen zich prachtig laten schminken door Sandra Kleuskens van Pip en Saartje.

Het wordt weer een mooi evenement dit jaar. We hebben er zin in!