Inschrijving Kunstfladder 2020 is open

Venray, februari 2020

Beste Kunstenaar!

Op zondag 12 juli 2020 zal tussen 11.00 en 17.00 uur voor de 10de keer een grote kunstmarkt (ongeveer 80 kramen) plaatsvinden op het Schouwburgplein en Henseniusplein in hartje Venray. Graag nodigen wij u uit om in te schrijven via het inschrijfformulier elders op deze website! Na de inschrijvingsperiode zal er een selectie plaatsvinden.

Via de pers, posters en flyers wordt voor publiciteit gezorgd. Daarnaast zal er ook reclame worden gemaakt via de website: www.kunstfladder.nl en op Facebook www.facebook.com/kunstfladder. Na de selectie plaatsen we een lijst op de website met naam, contactgegevens en 3 afbeeldingen van iedere deelnemende kunstenaar. Als u geen vermelding op de website wenst, kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier.

De kosten voor een kraam van 4m met dekzeil zijn € 50,- per kraam. Dit hoeft u pas te betalen nadat u een bevestiging van deelname heeft ontvangen.

Meld u aan uiterlijk 13 april 2020. Vóór 1 mei 2020 krijgt u bericht over deelname. Wij hopen op uw medewerking te mogen rekenen!

Met kunstzinnige groet,

Ellis Huijs

Organisatie van Kunstfladder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.