10e Feestelijke editie

Het geluk was ook tijdens de lustrum-editie met ons: het was zoals altijd gezellig, en we hadden prima weer. Een paar dagen eerder was het nog wel even heel spannend of de Kunstmarkt wel plaats kon vinden, want op de vrijdag ervoor had de regering nieuwe Corona-maatregelen had aangekondigd voor evenementen. Gelukkig golden die niet voor de Kunstmarkt.

Er waren wel wat aanpassingen nodig vanwege de geldende basisregels. De opstelling van de kramen was aangepast om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. En vooral het publiek moest even wennen aan de verplichte looprichting.  Maar daar hebben we ook weer van geleerd.

. .

Voor de 10e editie hadden we een speciaal kunstwerk bedacht: een kunstwerk gemaakt door zowel de bezoekers als 3 van de kunstenaars. Het logo van de Kunstfladder werd in groot formaat op een ondergrond uitgevoerd, en de bezoekers van de kunstmarkt konden meehelpen dit van mozaïek te voorzien. Velen deden met plezier mee, en het werd een geslaagd kunstwerk dat we in de volgende editie van de Kunstfladder vol trots bij onze infostand kunnen laten zien.