Inschrijving Kunstfladder 2022

Beste Kunstenaar,

Op zondag 10 juli 2022 zal tussen 11.00 en 17.00 uur voor de 11e keer een grote kunstmarkt (max. 80 kramen) plaatsvinden op het Schouwburgplein en Henseniusplein in hartje Venray.

Graag nodigen wij u uit om in te schrijven via het inschrijfformulier elders op deze website! Op dezelfde pagina zijn ook onze Algemene voorwaarden te vinden.

Na de inschrijvingsperiode zal er een selectie plaatsvinden. Via de pers, posters en flyers wordt voor publiciteit gezorgd. Daarnaast zal er ook reclame worden gemaakt via de website: www.kunstfladder.nl en op Facebook www.facebook.com/kunstfladder. Na de selectie plaatsen we een lijst op de website met naam, contactgegevens en 3 afbeeldingen van iedere deelnemende kunstenaar. Als u geen vermelding op de website wenst, kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier.

De kosten voor een kraam van 4m met dekzeil zijn € 50,- per kraam. Dit hoeft u pas te betalen nadat u een bevestiging van deelname heeft ontvangen. Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 30 april. Op 1 mei 2020 krijgt u bericht over deelname. Dit is natuurlijk onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen.