Impressie 5e Kunstfladder Venray (2014)

Mazzel met de 5e Kunstfladder Kunstmarkt Venray!

Afgelopen zondag heeft voor de 5e keer de Kunstfladder Kunstmarkt in het centrum van Venray plaatsgevonden. De kunstmarkt wordt georganiseerd door Jolanda Nabben uit Smakt met op de dag zelf veel hulp van haar hele familie.

Het zag er ’s morgens dreigend uit, heel dreigend. Ook de weerberichten voorspelden niet veel goeds voor de hele dag. Het zou gaan regenen, stormen en onweren in Venray tijdens de kunstmarkt. Enkele kunstenaars hebben daardoor ook op het laatste moment afgezegd… Gelukkig is er niks van uitgekomen. Geen druppel regen is er gevallen en het zonnetje liet zich ’s middags zelfs zien!

Duizenden bezoekers van jong en oud hebben dan ook de Kunstfladder bezocht. Veel hadden de paraplu bij zich maar hebben deze niet hoeven te gebruiken. De terrassen van Brownies & Downies, Hulsman, de Artiest, Lion d’Or en Steaks & More zaten lekker vol. Het was goed vertoeven zondag in Venray!

De bezoekers konden genieten van het gevarieerde kunstaanbod. 97 kunstenaars presenteerden zichzelf en hun werk. Er waren ook verschillende kunstenaars aan het werk. De bezoekers hebben de kunst kunnen bewonderen en er zijn ook behoorlijk wat kunstwerken gekocht!

Er renden veel geschminkte snoetjes rond en veel kinderen hebben een eigen kunstwerkje gemaakt bij de stand van Creatief Atelier Zus&Zus. De kinderen van Dansstudio Paul Janssen hebben een paar keer spetterend opgetreden.

Men kon genieten van de Spaanse live muziek van Luis en Susana Parraguez waardoor er zelfs een zomers sfeertje ontstond.

De 5e Kunstfladder mag weer succesvol genoemd worden!!!

De 2e zondag van juli (12 juli 2015) zal de 6e Kunstfladder Kunstmarkt Venray plaatsvinden.  Op www.kunstfladder.nl is meer informatie, een overzicht van de kunstenaars en een sfeerimpressie van de Kunstmarkt te vinden.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.