Geen Kunstfladder 2017

Laatste nieuws!

Beste kunstenaars, kunstliefhebbers en bezoekers van “Kunstfladder”Venray,

Helaas moet ik jullie laten weten dat de “Kunstfladder”2017 niet doorgaat.
Zoals bij de meesten wel bekend is, vond de kunstmarkt in Venray altijd plaats op de 2e zondag in juli. Doordat er in het centrum van Venray een muzikaal evenement plaatsvindt op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli met een daarbij behorende grote feesttent, is er op 9 juli geen mogelijkheid en ruimte voor de kunstmarkt. Dit betekende dat ik de kunstmarkt naar een andere datum moest verplaatsen namelijk een week later op zondag 16 juli. Op deze datum is er echter ook een kunstmarkt in Vaals waar veel kunstenaars inschrijven die ook graag naar Venray komen. Verder is de grote keramiekbeurs Keramica in Delft waar veel van de inschrijvende keramisten heengaan.
Kortom, er haakten best veel kunstenaars af waardoor de aanmeldingen duidelijk achterliepen in vergelijking tot voorafgaande jaren. Dit heeft mij doen besluiten de kunstmarkt voor dit jaar niet te organiseren. Voor de editie van volgend jaar is het belangrijk om de tafel te gaan met de organisatie van het muzikaal evenement, zodat er in overleg een planning gemaakt kan worden die voor iedereen werkt en het voor bezoekers van Venray alleen maar aantrekkelijker maakt de verschillende evenementen te bezoeken.
Dus, houd de site in de gaten voor al het nieuws over “Kunstfladder” 2018 en ik hoop dat er volgend jaar weer een knallende editie komt van deze kunstmarkt in het hartje van Venray.

Kunstzinnige groeten,

Minca Albers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.